حسن یزدانی: باخت به تیلور را نمی توان گردن کسی انداخت ، ساخت خانه کشتی آغاز کار من است

به گزارش شهر ورزش، مجموعه ورزشی حضرت امام علی (ع) که به وسیله حسن یزدانی قهرمان المپیک و دنیا در منطقه لپو صحرا شهرستان جویبار مازندران احداث شده است، در هفته جاری افتتاح خواهد شد.

حسن یزدانی: باخت به تیلور را نمی توان گردن کسی انداخت ، ساخت خانه کشتی آغاز کار من است

به گزارش گروه ورزشی خبرنگاران، حسن یزدانی دارنده مدال های طلا و نقره المپیک و 3 طلا، یک نقره و یک برنز جهان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی، صحبت هایی را در خصوص ساخت این مجموعه ورزشی و بعلاوه هدف های آینده اش داشت که در ادامه می خوانید.

دوست داشتم بعنوان عضو کوچکی از جامعه بزرگ کشتی دین خود را به این خانواده اداء کنم

یزدانی در خصوص چرایی ساخت مجموعه ورزشی در زادگاهش گفت: چون خودم یک ورزشکار بودم، دوست داشتم در زمینه ورزش قدمی بردارم و بعنوان عضو کوچکی از جامعه بزرگ کشتی، دین خود را ادا نموده و خدمتی به آن ها نموده باشم و در اولین مرحله به فکر این افتادم که یک باشگاه ورزشی کشتی احداث کنم و سرمایه های این سرزمین با حضور در این سالن و انجام تمرینات، بتوانند اهدافی برای خود ترسیم نمایند و به آن خواسته ای که دارند، برسند.

دغدغه جوانان سرزمینم را دارم

وی ادامه داد: یکی دیگر از اهداف از احداث این مجموعه ورزشی، حمایت هرچند کوچک از نوجوانان و جوانان این سرزمینم بود تا با ورود به فضای ورزشی، از آسیب های فرهنگی و اجتماعی به دور باشند و اگر اوقات فراغتی دارند، آن را با ورزش بگذرانند.

یزدانی توضیح داد: بعنوان یک ایرانی، شخصا دغدغه جوانان سرزمینم را دارم و دلم نمی خواهد که به راه هایی کشیده شوند که در شأن آن ها نیست و هرچقدر که در توانم باشد، این موضوع را بعنوان یک هدف دنبال خواهم کرد، چرا که خود را مدیون مردم این سرزمین می دانم.

روستای محل زندگی من و روستاهای اطراف آن احتیاجمند یک فضای ورزشی بودند

دارنده مدال طلای المپیک گفت: در منطقه ای که محل زندگی من است فضای خوب ورزشی وجود نداشت و به نوعی بچه محل های من و همشهریانم جای مناسبی را برای ورزش کردن نداشتند، و من از همان نوجوانی دوست داشتم که اگر به یک جایگاهی رسیدم بتوانم قدم کوچکی و به مقدار وسع خود برای این منطقه، شهرستان و استان خودم بردارم و دین خودم را اداء کنم تا انشاء اله بتوانیم که قهرمانان خوبی در این مکان پرورش بدیم و آن ها هم مدال آور باشند.

در اوقاتی که در اردوهای تیم ملی حضور ندارم، در این سالن در خدمت کشتی گیران خواهم بود

دارنده مدال نقره المپیک گفت: من اگر درگیر تمرینات و اردوهای تیم ملی نباشم، قطعا در این سالن که افتتاح خواهد شد، تمرین خواهم کرد و در کنار این نونهالان خواهم بود و اگر هم سئوالی یا ایرادی باشد، با کسب اجازه از مربیان و بزرگترهای سالن، سعی می کنم که به مقدار خودم یاری دهنده باشم.

وی ادامه داد: مربیان سازنده من آقای همت مسلمی و آقای امید ناماعیل پور در این سالن تمرین خواهند داد و در کنار ایشان آقای حمزه قریشی یاری خواهند کرد و منتظر آن هستیم تا شرایط به چه گونه پیش برود و اگر مربیانی علاقمند به آموزش در این سالن باشند در خدمت آن ها هستیم.

از تمامی قهرمانان و بزرگان کشتی جویبار درخواست می کنیم که از لحاظ فنی به یاری ما بیایند

دارنده 3 مدال طلای جهان گفت: جویبار در کشتی قهرمانان و مربیان بزرگی دارد و من از همین جا از تمامی این عزیزان دعوت می کنم که در صورت تمایل به هر نحوی که می توانند از لحاظ فنی به یاری ما بیایند، بهرحال حضور قهرمانان و مربیان بزرگ جویبار باعث دلگرمی ما و نونهالان و نوجوانانی خواهد بود که در این سالن به تمرین می پردازند، البته می دانم که بیشتر این دوستان مشغله کاری دارند ولی اگر هر زمان احساس کردند که علاقمند به حضور در این سالن و پرورش نونهالان هستند، حتما از آن استقبال خواهیم کرد، چراکه هدف همه ما اعتلای ورزش استان، کشور و افتخارآفرینی جوانان در میادین جهانی و المپیک است.

در این مجموعه ورزشی به غیر از سالن کشتی، امکانات دیگر نیز احداث خواهد شد

یزدانی توضیح داد: این مجموعه در یک و نیم کیلومتری ساحل دریا قرار گرفته است و یک مجموعه ورزشی چند منظوره است، از جمله فضاهایی که قرار است در این مجموعه احداث گردد کمپ تمرینی فوتبال، فوتسال و ورزش های ساحلی از جمله قایقرانی و سایر ورزش ها است. ضمن اینکه در پی احداث سالن بدنسازی، رستوران و خوابگاه هستیم تا یک خانه ورزش داشته باشیم.

وی ادامه داد: فعلا سالن کشتی حاضر شده و سه تخته تشک در آن پهن شده است و در حال حاضر در پی فراهم کردن امکانات بدنسازی هستم. به مقدار بضاعت خودمان سعی کردیم که ابتدا سالن کشتی را راه اندازی کنیم تا در خدمت کشتی گیران باشیم و رفته رفته سعی خواهیم کرد که این مجموعه را بعنوان یک آموزشگاه و یک پایگاه استعدادیابی تبدیل کنیم.

امیدواریم که مسئولان نهادها و سازمان های ذیربط یاری لازم را به ما داشته باشند

دارنده سه مدال طلای جهان گفت: برای تکمیل این مجموعه احتیاجمند حمایت اقتصادی هستیم اما انتظار دارم که این حمایت از سوی مسئولان نهادها و سازمان های ذیربط انجام گردد و به نوعی پای کار بیایند، هرچند که مردم به ما لطف دارند اما بهرحال باید یاری های لازم از سوی نهادهای مسئول به ما بگردد تا بتوانیم به تمامی اهداف خود دست پیدا کنیم.

اگر بخواهیم یک مجموعه حرفه ای و کامل داشته باشیم حداقل احتیاج به 40 میلیارد تومان پول است

یزدانی در خصوص هزینه هایی که برای ساخت سالن کشتی شده است توضیح داد: البته من درگیر تمرینات هستم و کارهای اقتصادی و اقدامات اجرا شده را بر عهده پدر گرامی ام گذاشته ام اما اگر احتیاج به حضور من باشد به اتفاق پدر در ارگان های مربوطه خواهیم رفت. اما تا آن جایی که من می دانم برای همین سالنی که ساخته شده است تا الان 2 میلیارد تومان هزینه شده و اگر بخواهیم سالن بدنسازی را نیز به این سالن اضافه کنیم و یک مجموعه کامل برای کشتی داشته باشیم چیزی حدود 3 میلیارد دیگر باید هزینه کنیم، تا یک پایگاه مناسب برای تمرینات کشتی گیران استان باشد.

دارنده مدال های نقره و برنز جهان ادامه داد: اگر بخواهیم یک کمپ تمرینی کامل با توضیحاتی که دادم، در استان مازندران برپا کنیم حدود 40 میلیارد تومان هزینه خواهد داشت. البته برآورد ما در سه سال پیش 15 میلیارد تومان بود اما به علت تورم به وجود آمده و گرانی هایی که شده شاید در آینده این رقم به 50 میلیارد تومان هم برسد. ولی ما کوشش خود را خواهیم کرد، توکلمان به خدا است و امیدواریم که اتفاق خوبی بیافتد تا بتوانیم خدمتی به جامعه ورزش کشور نموده باشیم.

با توجه به ارادتی که به مولای متقیان حضرت علی (ع) داشتم، نام مجموعه ورزشی را به نام ایشان گذاشتم

یزدانی در خصوص نامگذاری این مجموعه ورزشی گفت: ارادت خاصی به مولای متقیان و سایر ائمه اطهار (ع) دارم و کسی هستم که در تمام سختی ها اولا از خدا یاری خواستم و بعد از آن هم توسلم بر این عزیزان بوده و همواره با دوبنده یا علی به روی تشک می روم و علاقه خاصی به شخصیت والای ایشان دارم و نام مجموعه ورزشی را به نام حضرت امام علی (ع) گذاشتم. انشاء اله که آغاز کار و نامگذاری سالن با نام مولای متقیان فتح بابی باشد برای رشد و ارتقاء نونهالان و نوجوانان استان و شاهد افتخارآفرینی آن ها در سطح المپیک و جهان باشیم.

باخت به تیلور را نمی توان به گردن کسی انداخت اما قطعا هر شکستی دلایلی دارد

دارنده مدال طلای رقابت های جهانی نروژ در خصوص پیروزی اش پس از سه شکست مقابل دیوید تیلور آمریکایی گفت: قطعا اتفاقاتی که داخل کشتی می افتد و باعث باخت می گردد را نمی گردد به گردن کسی انداخت. اما گاهی اوقات قسمت این بوده که من بعنوان بازنده از میدان کشتی بیرون بیایم اما باید بگویم که همه مربیان در آن موقع زحمت خود را کشیده اند، چه در دوره آقای خادم، چه در دوره آقای طلایی و چه در دوره آقای محمدی خاطرات خوبی باهم داشتیم اما در خصوص اتفاقاتی که داخل المپیک افتاد، تقدیر بر این بود که نتوانیم به آن چیزی که خواستیم برسیم و حریف بهتر بود. در لحظات سرانجامی اتفاقی افتاد که به آن چیزی که دنبالش بودم، نرسیدم و در نهایت دست حریفم بالا رفت.

وی ادامه داد: بعد از مسابقات المپیک آقای دبیر تصمیم گرفتند که با کادر جدیدی کار را دنبال نمایند و آقای پژمان درستکار هم خیلی زحمت کشید و جای تشکر دارد. جدا از بحث اینکه ایشان بعنوان سرمربی به کشتی گیران یاری کرد، رابطه خوبی را با کشتی گیران برقرار نموده و یک رفاقت صمیمی بین شاگرد و استاد است. بعلاوه ایشان از لحاظ روحی و روانی، نحوه اجرای تمرینات و بررسی بسیار خوب کار کردند و همه این موضوعات بر عملکرد تیم تأثیرگذار است. اما باید بگویم که بعنوان یک شاگرد وظیفه دارم از تمامی کسانی که برای من زحمت کشیدند و بر گردن من حق دارند، از جمله مربیان سازنده ام و بعلاوه آقایان محمد طلایی، رسول خادم، غلام محمدی و سایر دوستان تشکر کنم.

یزدانی توضیح داد: یک تشکر ویژه و خسته نباشید نیز باید به آقای پژمان درستکار بگویم، چراکه تازه تیم را در اختیار گرفت در مدت بسیار کم حدود 40 روز توانست نتایج بسیار خوبی را کسب کند و امیدوارم که این فرایند ادامه دار باشد و بتوانیم از وجود ایشان بهره مند باشیم و شاهد دلاوری های همه کشتی گیران بوده تا بتوانیم دل همه مردم کشورمان را شاد کنیم.

وی ادامه داد: پیروزیت خود و تیم ملی در نروژ را اول لطف خدا می دانم چراکه هرچه خدا مقدر بداند برای بنده اش می خواهد اما بهرحال پس از مسابقات سخت المپیک و فشار تمریناتی که داشتیم، واقعا کار سختی بود که در 40 روز آماده یک رقابت سخت دیگر شوم اما کوشش هایی که انجام شد چه از لحاط ریکاوری، تمرین، موضوعات روحی و روانی و بررسی حریفان، در یک کار حرفه ای بی تأثیر نبود و حاصلش به لطف خدا پیروزی بر یک حریف خوب آمریکایی بود و از اینکه توانستم دل عزیزانی که در بازی های المپیک ناراحت کردم را در نروژ شاد کنم بسیار خوشحالم.

انتظارات مردم به حق بود اما در مقابل این انتظارات احساس مسئولیت می کردم و این موضوع بر من تأثیرگذار بود

یزدانی گفت: انتظارات مردم برای پیروزی من بر تمامی حریفان و کسب مدال طلا به حق بود چراکه دوست داشتند که ورزشکارشان در میادین پیروز باشد، اما شرایط من با گذشته بسیار فرق نموده بود، چراکه در گذشته ناشناخته بودم، انتظاری از من نبود، بار مسئولیت زیادی نداشتم و نگاه ها روی قهرمانان دیگر بود، اما بعد از سال ها که خدا یاری کرد تا به چندین مدال المپیک و جهانی دست پیدا کنم، این انتظار از من می رفت که باز هم پیروز باشم و من نیز احساس مسئولیت می کردم و بر عملکردم بی تأثیر نبود، اما همواره سعی من بر این بود که در تمرینات و مسابقاتم این بار مسئولیت را کم کنم ولی فکر و فکر من درگیر این مسئله بود و بار سنگینی بود که بتوانم انتظارات و توقعات مردم را برآورده کنم، چراکه این عزیزان دوست دارند بعنوان سربازشان برترین کشتی را برای کشورشان بگیرم و از دیدگاه من نیز خوشرنگ ترین رنگ مدال، طلا است و دوست دارم رنگ مدال همه کشتی گیران کشورمان و بنده طلا باشد، تا بتوانیم دل مردم عزیزمان را همواره شاد کنیم.

آغاز درخشش کشتی گیران جویباری پس از کسب مدال طلای حاجی زاده بود

ملی پوش وزن 86 کیلوگرم کشورمان در خصوص شکوفایی کشتی آزاد در جویبار مازندران گفت: در گذشته این منطقه کشتی گیران خوبی همچون سبحان روحی آیت واگذاری، یعقوب نجفی جویباری و ... را داشت اما به نظرم آغاز درخشش کشتی گیران جویباری پس از کسب مدال طلای مهدی حاجی زاده بود و نمایش خوب وی در مسابقات جهانی باعث شد تا علاقمندان در این رشته ورزشی ثبت نام نمایند و پس از آن قهرمانان بزرگی از این منطقه در کشتی جهان مطرح شدند و بنده هم نیز همچون این دوستان عضو کوچکی از خانواده بزرگ افتخارآفرین کشتی هستم و امیدوارم که این فرایند ادامه دار باشد و نسل به نسل بتوانیم شاهد درخشش کشتی در سراسر ایران از جمله مازندران باشیم.

در ابتدا خواستم کشتی را رها کنم، اما اصرار و پافشاری پدرم و حمایت مربی ام باعث شکوفایی ام شد

در 11 سالگی کشتی را استارت زدم اما آن موقع در یک حال و هوای دیگر بودم و در پی دیگر تفریح ها همچون سایر هم سن و سالنم بودم و با این هدف که قهرمان المپیک و جهان شوم به کشتی نیامده بودم بلکه آمده بودم که ورزش کنم و دوست داشتم در یک رشته ورزشی فعال باشم و چون در مازندران بیشتر مردم علاقمند به کشتی هستند و من هم به خاطر کشتی های سنتی که برگزار می شد، کشتی را دوست داشتم در این رشته ورزشی ثبت نام کردم.

وی ادامه داد: آنقدر که فشار تمرینات و استرس مسابقات زیاد بود می خواستم این رشته را رها کنم، اما اصرار و پافشاری پدرم به اینکه من می توانم در این رشته پیروز باشم و حمایت مربی سازنده ام باعث شد در این رشته ماندگار شوم و به لطف خدا این اتفاقات خوب برای من رقم خورد و امیدوارم که توانسته باشم دل عزیزانی که همواره برای من می تپد و مردم بزرگوار کشورم را شاد نموده باشم.

یزدانی توضیح داد: البته این را هم باید بگویم که خیلی زود در کشتی پیروز شدم و انگیزه لازم را بدست آوردم که می توانم پیروز شوم و به همین علت در نوجوانی برنامه ریزی کردم که در بالاترین سطح کشتی جهان که همان کسب مدال طلای المپیک است قرار بگیرم که خدا را شکر این این لطف الهی شامل من شد و امیدوارم بازم بتوانم این اتفاقات خوب را برای کشتی ایران رقم بزنم و بتوانم در المپیک پاریس نیز طلایی باشم.

حرفه ام ورزش است و دوست دارم در آینده و پس از دوران قهرمانی نیز در خدمت ورزش باشم

یزدانی در خصوص اینکه پس از دوران قهرمانی به چه چیزی فکر می نماید گفت: حرفه من کشتی و ورزش است و شناخت دیگری در جای دیگر ندارم و آنچه که دارم اولا لطف خدا و دوم از ورزش است. قطعا سعی خواهم کرد در آینده اگر بتوانم کاری بکنم در رشته تخصصی خودم گام بردارم و بعد از آن اگر توانستم در سایر ورزش ها نیز قدمی بردارم و تأثیرگذار باشم.

وی ادامه داد: دوست دارم به تمام کسانی که به ورزش علاقمند هستند، در هر رشته ای که باشند یاری کنم و بتوانم مکانی را برای ورزش کردن برای آن ها فراهم کنم البته امیدوارم که خدا این لطف را به من داشته باشد و توان انجام این کار را نیز به من بدهد.

یزدانی توضیح داد: به نظرم هرچقدر که بتوانیم جوانان را به سمت ورزش جذب کنیم، آن ها را از آسیب های فرهنگی و اجتماعی دور خواهیم کرد و باید یک محیط ورزشی را به وجود بیاوریم که جوانان ضمن کسب آمادگی و سلامتی جسمانی و روحی، از لحاظ اخلاقی و فرهنگی نیز ارتقاء پیدا نمایند.

این قهرمان بزرگ کشتی جهان در سرانجام گفت: امیدوارم همین کار کوچی که اجرا شده، مورد قبول دوستان باشد و بتوانیم در آینده کشتی گیران خوبی را به جهان معرفی کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 19 تیر 1401 بروزرسانی: 19 تیر 1401 گردآورنده: mescitysport.ir شناسه مطلب: 770

به "حسن یزدانی: باخت به تیلور را نمی توان گردن کسی انداخت ، ساخت خانه کشتی آغاز کار من است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حسن یزدانی: باخت به تیلور را نمی توان گردن کسی انداخت ، ساخت خانه کشتی آغاز کار من است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید