دهه هشتادی، ماجراجویی یک کتاب باز حرفه ای ، اینجا حتماً نویسنده می شوید
به گزارش شهر ورزش، کتاب دوست، دست به قلم و عاشق آموزش، همگی خصوصیات دختر 22 ساله ای است که دلش می خواهد همسن و سالانش نویسنده شوند. حداقل باور دارد همه نوجوان ها و جوان های اطرافش حرف های زیادی برای ثبت و ضبط دارند و چه بهتر که این اندیشه های بکر و تازه در قاب کتاب جای بگیرند.
خبرنگاران- سمیرا باباجانپور: فاطمه رضوی کمی دست نیافتنی است؛ چون دغدغه های فرهنگی و اجتماعی زیادی دارد. با این حال انتظار برای مصاحبه با او ارزشمند است؛ چون چند سالی است کاری می نماید کارستان. او یاری رسان بیش از 220 نوجوان و جوان دهه نودی و هشتادی است که دلشان می خواهد کتاب بنویسند.
خواندنی های بیشتر را اینجا دنبال کنید
13 بهمن 1400 انجمن نویسندگان جوان اکباتان همایش رونمایی از 114 کتاب از نویسندگان دهه نود و دهه هشتادی را برگزار کرد. فاطمه رضوی به عنوان دبیر همایش کوشش کرد تا به مهمانانی که از ارگان ها و سازمان های مختلف شرکت نموده بودند نشان دهد اعتماد به نوجوانان و جوانان دستاوردهای جسورانه، بزرگ و خلاقانه ای به همراه دارد. دستاوردی که باعث شد برای اولین بار کتاب هایی با موضوعات مختلف داستانی، علمی، زندگی نامه شهدا به وسیله نوجوانان و جوانان غرب تهران نوشته گردد و بسیاری از این کتاب ها به مرحله ترجمه هم برسند.
وقتی اولین کتابم چاپ شد
چنین دستاوردی برای فاطمه رضوی به سادگی مهیا نشد. او که از کلاس هفتم به نویسندگی علاقه مند بود سال دهم تحصیلش را نقطه عطفی در زندگی اش معرفی می نماید و می گوید: کلاس دهم از طرف مدرسه به یک اردوی فرهنگی دعوت شدیم. رونمایی از 40 کتاب نویسندگان جوان محله اکباتان که برای اولین بار کتاب نوشته بودند. این برای من آن قدر مجذوب کننده بود که تصمیم گرفتم داستان های کوتاهی را که نوشته بودم در قالب یک کتاب چاپ کنم. وقتی وارد میدان شدم متوجه شدم چنین کاری برای یک نوجوان کار ساده ای نیست. با یاری مدیرم با آقای سعید رهنما که دبیر انجمن کانون نویسندگان جوان اکباتان بود ارتباط گرفتم و با هدایت گروهشان کتابم سال 1398 با عنوان پل رهایی چاپ شد.
کانون نویسا برای دهه هشتادی ها
رضوی از همان روز تصمیم گرفت دانش آموزانی را که به نویسندگی علاقه مند هستند همراهی کند. کوشش او باعث شد کانون نویسندگی دهه هشتادی نویسا شکل بگیرد و 200 نوجوان و جوان عضو فعال آن باشند. او به همراه دوستانش سال گذشته پویش هر محله، یک نویسنده را راه اندازی نموده است. پویشی که کوشش دارد نویسندگان دهه نودی و دهه هشتادی را از 351 محله تهران پیدا نموده و آن ها را برای چاپ کتاب هایشان حمایت کند. رضوی می گوید: این طرح برای دوره زمانی 4 ساله در نظر گرفته شده است. مطمئن باشید بعد از این مدت شگفت زده می شوید.
فاطمه رضوی می گوید: جامعه جوان ما این روزها به شدت به آگاهی و اندیشه نیاز دارد و این جز بامطالعه میسر نمی گردد. برای نویسندگی باید کتاب خواند و این یعنی آگاهی بیشتر و اندیشه سالم تر.
منبع: همشهری آنلاین