مقاله: طرز تهیه دمنوش لیمو عمانی و خواص آن

به گزارش شهر ورزش، درچند سال اخیر گرایش به دمنوش های قدیمی زیاد شده، بیشتر کافی شاپ ها بخش زیادی از منو های خود را به دمنوش ها اختصاص داده اند و هر روز هم به تعداد افرادی که ترجیح می دهند به جای شیک های مختلف، هات چاکلت و قهوه اسپرسو یک فنجان دمنوش به لیمو بنوشند افزوده می گردد.

مقاله: طرز تهیه دمنوش لیمو عمانی و خواص آن

شهر های مختلف ایران دمنوش های مخصوص به خود را دارند، به همین دلیل اگر برای صرف دمنوش به کافه های مختلف بروید دمنوش های متفاوتی را تجربه خواهید کرد که شاید اسم آن ها را برای اولین بار شنیده باشید. اغلب دمنوش ها حاوی رنگدانه، آنتی اکسیدان و ترکیبات ضدسرطان، ضددیابت، ضدفشارخون و ضدبیماری های قلبی - عروقی هستند، بعضی از آن ها باعث کاهش خستگی و تمدد اعصاب شده و بعضی تقویت نماینده معده، روده، کلیه و کبد هستند. متاسفانه بعضی افراد به صورت روزانه از این دمنوش ها استفاده نموده و گاهی در مصرف آن زیاده روی می نمایند، اما دانستن این نکته لازم است که دمنوش ها همچون بعضی دارو های گیاهی یا شیمیایی عمل نموده و علاوه بر مزایای سودمند، اثراتی همچون کاهش یا افزایش قند یا فشار خون از خود نشان می دهند که ممکن است به نفع شما نباشد. در نتیجه دمنوش ها باید به میزان متعادل و با مشورت پزشک مصرف شوند.

15 الی 20 دقیقه فرصت دهید تا دمنوش آماده گردد، سپس آن را صاف نموده و نوش جان کنید.

منبع مقاله: طرز تهیه دمنوش لیمو عمانی و خواص آن

انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: mescitysport.ir شناسه مطلب: 502

به "مقاله: طرز تهیه دمنوش لیمو عمانی و خواص آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه دمنوش لیمو عمانی و خواص آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید