پرتره مادربزرگ های غواص، نمایش استقامت در چهره های چروکیده

به گزارش شهر ورزش، مادربزرگ های غواص در جزیره ججو در کره جنوبی طبق سنتی تاریخی برای امرار معاش غواصی می نمایند و همین موضوع به سوژه عکاسی یک هنرمند خوش ذوق تبدیل شده است.

پرتره مادربزرگ های غواص، نمایش استقامت در چهره های چروکیده

گروهی از زنان در جزیره ججو در کره جنوبی برای جمع آوری غذاهای دریایی به اعماق آب شیرجه می زنند. آن ها که با نام زنان دریا شناخته می شوند، دنبال نماینده سنتی هستند که قدمت آن به سال 434 پس از میلاد بازمی شود. این زنان سال خورده که بیشترشان بالای 60 سال سن دارند، به اعماق 10 تا 20 متری زیر آب می روند و می توانند تا دو دقیقه نفس خود را حبس نمایند.

آلین شرودر (Alain Schroeder) در مجموعه عکس هایش تحت عنوان غواصان مادربزرگ، مدت زمانی را صرف آشنایی با این زنان و معرفی آن ها به مردم سایر جهان کرد. او برای اولین بار در سال 2019 به جزیره ججو رفت و در آنجا شاهد جمع آوری نرم تنان، جلبک دریایی و غیره به وسیله غواصان بود. زمانی که غواصان از آب بیرون می آمدند، او آغاز به عکاسی از آن ها کرد؛ در حالی آتشفشان در پس زمینه تصویر قرار داشت. شرودر می دانست که باید برای خلق یک مجموعه عکس دوباره به این جزیره سفر کند. او در سال 2022 مجددا راهی جزیره ججو شد؛ هرچند هوا مساعد نبود و زنان غواص چندان تمایلی به حضور او در کنارشان نداشتند. این چالش ها نتوانست عکاس خوش ذوق را دلسرد کند و اکنون مجموعه پرتره های جذابش، نگاهی به زنانی نموده است که بخشی ارزشمند از جامعه کره جنوبی هستند و به تنهایی سنت غواصی آزاد (غواصی بدون امکانات و با حبس نفس) را زنده نگه داشته اند. این سبک زندگی سخت و پرخطر باعث شده که زنان جوان به مشاغل دیگر روی بیاورند و غواصی آزاد در معرض نابودی باشد. بیشتر زنان برای 30 تا 40 سال یا حتی بیشتر غواصی نموده اند و می توانند تا هفت ساعت در روز را در جریان آب سرد بگذرانند. غواصان رتبه بندی شده اند و فقط غواصان مسن تر و باتجربه تر مجاز هستند که به منطقه ها دورتر و آب های عمیق تر بروند. قوانین سختگیرانه دولتی درباره اشخاص مجاز به غواصی، زمان و مکان غواصی، نوع صید و مقدار آن وجود دارد که زنان به آن پایبند هستند.

اگرچه غواصی آزاد برای تهیه غذای دریایی قرن ها در ججو وجود داشته است، در قرن هجدهم این عمل به وسیله زنان مورد استفاده نهاده شد و منطقه را به یک جامعه نیمه مادرسالار تبدیل کرد. زنان مسئول بیشتر عایدی خانوار بودند؛ اما تعداد آن ها به واسطه فرصت های شغلی دیگر از دهه 1970 سیر نزولی پیدا کرد. همچنان حدود 4,000 زن در جزیره ججو با جمع آوری غذاهای لذیذ از دریا روزگار می گذرانند. امروزه آن ها به عنوان گنجینه ملی محسوب می شوند و در لیست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو به ثبت رسیده اند.

زنان غواصی که در سن سالخوردگی همچنان برای ساعت ها در آب های سرد شنا و غواصی می نمایند، می توانند این انگیزه را در دیگران ایجاد نمایند که سن فقط یک عدد است و حتی در سن بالا امکان فعالیت های مختلف وجود دارد. نظر شما چیست؟ در صورت تمایل دیدگاه خود را با کاربران خبرنگاران در میان بگذارید.

منبع: کجارو / mymodernmet.com
انتشار: 11 دی 1403 بروزرسانی: 11 دی 1403 گردآورنده: mescitysport.ir شناسه مطلب: 1072

به "پرتره مادربزرگ های غواص، نمایش استقامت در چهره های چروکیده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پرتره مادربزرگ های غواص، نمایش استقامت در چهره های چروکیده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید