آیا جرات امتحان کردن تندترین غذاهای جهان را دارید؟!
به گزارش شهر ورزش، معرفی تندترین غذاهای جهان
غذاهای تند و تیز هواداران زیادی در سرتاسر جهان دارند و غذای تند و اسپایسی در اغلب کشورها وجود دارد. با این حال بعضی کشورها فلفل را به بخش اصلی غذایشان تبدیل نموده اند و در واقع، غذاهایشان ترکیب فلفل و مواد دیگر است! امروز قصد داریم تندترین غذاهای جهان در سرتاسر جهان را به شما معرفی کنیم. اگر عاشق غذای تند هستید ادعا می کنید که می توانید هر غذای تندی را بخورید برای یک بار هم که شده این غذاها را امتحان کنید. با خبرنگاران همراه باشید.

هند، پال کاری | Phall Curry
وقتی در خصوص تندترین غذاهای جهان حرف می زنیم واجب است که ابتدا از سرزمین فلفل یعنی هند صحبت کنیم! در این کشور تقریبا تمام غذاها و حتی نوشیدنی ها تند هستند، اما تندترین آن ها غذایی به نام پال کاری است. این غذا به عنوان تندترین غذای جهان شناخته شده است و هرکسی، حتی خود هندی ها جرات خوردنش را ندارند! در واقع، اگر بخواهید این غذای تند و آتشین را امتحان کنید ضروری است فرم رضایت نامه ای را امضا کنید تا اگر اتفاقی افتاد نتوانید از رستوران شکایت کنید! در پال کاری 10 نوع فلفل مختلف استفاده شده است و یکی از آن ها فلفل بوت جولوکیا (bhut jolokia) است که به عنوان تندترین فلفل جهان شناخته می گردد!
تایلند، سوپ تام یام | Tom Yum
سوپ تام یام با فاصله کمی از پال کاری در رده دوم تندترین غذاهای جهان قرار می گیرد. این سوپ ترش و تند اغلب با مرغ یا ماهی تهیه می گردد و به علت عطر و بوی خوبی که دارد هواداران زیادی هم دارد. در واقع، عطر خوب این سوپ به خاطر مواد معطری مثل علف لیمو، آب لیموی تازه و سس ماهی است. این سوپ بسیار تند و خوشمزه است و اگر خیلی غذای تند دوست دارید در سفر به تایلند می توانید آن را امتحان کنید؛ البته ما مسئولیتی قبول نمی کنیم!
پرو، پاپا آلا هوآنکاینا | Papa A La Huancaina
وقتی به ظاهر معصوم این پیش غذای پرویی نگاه می کنید اصلا باور نمی کنید که با یکی از تندترین غذاهای جهان روبرو باشید. این غذا در واقع یک نوع سالاد است که از سیب زمینی و تخم مرغ تهیه می گردد و روی آن سسی زرد رنگ ریخته می گردد. چطور ممکن است چنین چیزی تند باشد؟ خب، فقط کافی است کمی از این غذا را بچشید تا بفهمید با چه چیزی سر و کار دارید! این سالاد به صورت سرد سرو می گردد و سس زردی که روی آن ریخته می گردد در واقع یک سس پنیری است که از فلفل تند و فلفل چیلی هابنرو تهیه می گردد و فوق العاده تند است!
کره، کیمچی جیگه | Kimchi Jjigae
کیمچی جیگه یکی از تندترین غذاهای جهان و یکی از محبوب ترین غذاها در کره است. اگر به کره سفر کردید پیشنهاد می کنیم این غذای تند و تیز و خوشمزه را حتما امتحان کنید. کیمچی جیگه از پنیر توفو، قارچ، پیازچه، سیر و مقادیر بسیار زیادی فلفل قرمز تهیه می گردد. البته در بعضی رستوران های جهانگردی اندازه تندی این غذا را کم می نمایند تا جهانگرد ها بتوانند آن را تحمل نمایند اما در رستوران های محلی این غذا به صورت تند و آتشین سرو می گردد.
چین، سیچوان هات پات | Sichuan Hot Pot
استان سیچوان چین به غذاهای تند و تیزش معروفیت دارد و در حقیقت، بعضی از تندترین غذاهای جهان در این منطقه تهیه می شوند. هات پات نام غذایی تند است که در کشور چین و همین طور مغولستان بسیار محبوب است. اما هات پات سیچوان بسیار خاص و ویژه است و از ترکیب سیر، گوشت، سبزیجات و فلفل سیچوان تهیه می گردد. به علت ماهیت گرمی که دارد این غذا را اغلب در فصل زمستان می خورند. استان سیچوان یکی از جهانگردی ترین منطقه ها چین است، بنابراین اگر به سیچوان سفر کردید حتما این هات پات های خوشمزه و تند را امتحان کنید. روش سرو این غذا هم بسیار جالب است و معمولا روی میز پخته می گردد و مشتریان خودشان غذا را به صورت داغ سرو می نمایند.
جامائیکا، جرک چیکن | Jerk Chicken
برترین مواد اولیه در آشپزی جامائیکایی یک جا جمع شده اند و غذایی به نام جرک چیکن را به وجود آورده اند: میخک، دارچین، پیازچه، جوز هندی، آویشن و سیر همراه با ران مرغ. ممکن است تا به حال بارها مرغ سوخاری و اسپایسی خورده باشید اما مطمئن باشید هیچ کدام به تندی جرک چیکن نخواهد بود. این غذا جزء تندترین غذاهای جهانست و البته یکی از خوشمزه ترین و پرمزه ترین آن ها! ادویه های بالا را با حجم زیادی فلفل ترکیب می نمایند و بعد ران های مرغ را با این ادویه ها مزه دار می نمایند و بعد کباب می نمایند. طعم مرغ کبابی که روی آتش کباب شده همراه با این حجم از ادویه های معطر و تند و تیز ترکیبی بسیار لذیذ و دلچسب به وجود می آورند که هیچ وقت از یادتان نخواهد رفت.
اتیوپی، سیک سیک وات | Sik Sik Wat
سیک سیک وات یکی دیگر از تندترین غذاهای جهانست که در کشور اتیوپی سرو می گردد. این خورش تند و تیز اغلب با نانی به نام اینجرا سرو می گردد که ظاهری اسفنجی و سوراخ سوراخ دارد. سیک سیک وات با استفاده از گوشت گاو یا مرغ تهیه می گردد و تندی آن به علت سس معطر و خوشمزه اش است. این سس تند از ترکیب فلفل چیلی، پاپریکا و سایر فلفل ها و ادویه های تند و معطر تهیه می گردد.
منبع: msn.com
منبع: الی گشت