طرز تهیه دیپ پنیر و سبزیجات؛ سسی سریع و ساده
به گزارش شهر ورزش، دیپ پنیر و سبزیجات، سس غلیظ و لذیذی است که معمولا در کنار دیگر سبزیجات تازه و به همراه سالاد مصرف می گردد. این غذا کاملا رژیمی بوده و حاوی کالری اندکی است. در عین حال خواص متعددی دارد و می تواند به عنوان یک میان وعده به همراه نان سبوس دار مصرف گردد.
از دیپ پنیر و سبزیجات برای مزه دار کردن انواع غذاها هم استفاده می گردد. خوراک ها، سبزیجات، چیپس یا سیب زمینی سرخ شده از جمله این غذاها هستند. دیپ ها از ترکیبات مختلفی تهیه می شوند و به همین علت تنوع زیادی دارند.
دیپ پنیر و سبزیجات، یک سس لذیذ، تازه و خوشمزه
این سس خوشمزه، بافت ملایم و طعم جدیدی به غذاهای شما می بخشد. می توانید آن را با یک ظرف اسنک، تکه های نان یا چیپس و هر چیز دیگری میل کنید. بعلاوه می توان از آن برای طعم دار کردن پنیر صبحانه هم استفاده کرد.
دیپ یکی از غذاهای مقوی و مجذوب کننده برای تشویق بچه ها به خوردن غذاهای سالم و پرهیز از خوردن تنقلات مضر است. در تهیه دیپ سبزیجات و پنیر می توانید از انواع مختلف سبزیجات بهره ببرید. با این حال، دستور تهیه ساده و سریع این دیپ با تعدادی از سبزیجات دلخواه سرآشپز در ادامه آورده شده است.
مواد لازم برای تهیه دیپ پنیر و سبزیجات
- پنیر خامه ای ویلی کاله خرید آنلاین 180 گرم
- پنیر ورقه ای چدار کاله خرید آنلاین 30 گرم
- فلفل دلمه قرمز یک عدد کوچک
- ساقه کرفس یک عدد کوچک
- آبلیمو یک قاشق غذاخوری
- سیر (رنده شده) یک قاشق چای خوری
- نان پیتا (برای سرو) به اندازه لازم
- هویج ریز شده (برای سرو) به اندازه لازم
- خیار ریز شده (برای سرو) به اندازه لازم
طرز تهیه دیپ پنیر
مرحله اول
برای تهیه دیپ پنیر به همراه سبزیجات، همه مواد اولیه را با هم داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید. می توانید از دیگر انواع پنیرها هم بنا به ذائقه تان بهره ببرید. پنیر خامه ای به علت بافت سبک و ملایمی که دارد انتخاب بهتری است.
مرحله دوم
غذاساز را چند بار روشن نموده و اجازه دهید سبزیجات و پنیر به خوبی خرد شده و با هم مخلوط شوند. دیپ را به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شده و اصطلاحا جا بیفتد. سس غلیظ و مقوی شما به همین سادگی آماده شده است. می توانید آن را همراه با نان پیتا، نان تست و اندازهی سبزیجات تازه مصرف کنید.
نکاتی در خصوص تهیه دیپ پنیر
- در تهیه دیپ پنیر با سبزیجات می توانید از هر نوع سبزی دیگری مثل: بروکلی، گوجه گیلاسی، فلفل دلمه ای در رنگ های گوناگون، کدو، هویج و گشنیز هم بهره ببرید.
- به منظور افزایش خواص و ایجاد بافت بهتر دیپ می توانید از یک قاشق غذاخوری روغن زیتون هم بهره ببرید.
- سیر به علت طبع گرم و طعم قوی، عاملی موثر در بهبود خواص این دیپ است. اگر طعم سیر را دوست نداشتید می توانید اضافه نکنید.
- در تهیه این دیپ می توانید از اندازهی ماست کم چرب هم بهره ببرید. برای استفاده از ماست، یک یا دو قاشق غذاخوری در ترکیبات کفایت می نماید.
- اگر با دیپ میانه خوبی دارید، می توانید طرز تهیه دیپ های دیگر مثل: دیپ زیتون و پنیر خامه ای و دیپ ماست چیلی را هم در کتاب کاله مطالعه کنید.