طرز تهیه کال کباب؛ غذایی از دل رشت

به گزارش شهر ورزش، خطه گیلان هرچند به کباب هایش معروف است اما وقتی نگاهی به سفره غذایی شان می کنیم، می بینیم که بخش زیادی از عادات غذایی شان شامل وعده های گیاهی می گردد. کال کباب هم یکی از غذاهای گیاهی خطه گیلان است که بادمجان بخش اصلی آن را تشکیل می دهد.

طرز تهیه کال کباب؛ غذایی از دل رشت

مواد لازم:

  • بادمجان: 1 کیلوگرم
  • رب انار ترش یا آب انار ترش: 1 فنجان
  • گردو آسیاب شده یا دو بار چرخ شده: 200 گرم
  • نمک: 1 قاشق چای خوری
  • گلپر: 1 قاشق چایخوری
  • سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک: 1 قاشق غذاخوری
  • سیر: 4 حبه رنده شده

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا بادمجان ها را بشورید و کباب کنید. بادمجان ها باید با پوست کباب شوند. سپس پوست بادمجان های کباب شده را بگیرید و با گوشتکوب له کنید. سپس سایر مواد را هم به بادمجان له شده به جز آب انار یا رب انار را اضافه کنید و تمام آن ها را با هم بکوبید. در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 8 دی 1399 بروزرسانی: 8 دی 1399 گردآورنده: mescitysport.ir شناسه مطلب: 4

به "طرز تهیه کال کباب؛ غذایی از دل رشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کال کباب؛ غذایی از دل رشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید