گراتین سیب زمینی و پیاز شیرین
به گزارش شهر ورزش، این گراتین مملو از پنیر و سیب زمینی است و ظهر که آن را میل کنید، تا خودِ شب سیر و پر خواهید بود.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 5 دقیقه
- زمان پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
- دو قاشق غذاخوری کره
- یک عدد پیاز بزرگ شیرین، خلالی شده
- نمک و فلفل سیاه تازه
- نصف قاشق چایخوری پودر آویشن
- یک عدد برگ بو
- 900 گرم سیب زمینی
- نصف پیمانه خامه پرچرب
- نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
- 225 گرم پنیر سوئیسی رنده شده
طرز تهیه
1- کره را داخل تابه کوچکی روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز را داخل آن تفت دهید، نمک، فلفل، آویشن و برگ بو ر ا اضافه کنید و با حرارت کم آنها را هم بزنید تا پیاز کاملا کاراملی گردد. فلفل سیاه را اضافه و برگ بو را خارج کنید.
2- در زمانی که پیاز در حال پخت است، سیب زمینی ها را به مدت 12 تا 15 دقیقه داخل آب و نمک آب پز کنید. پس از پخته شدن، سیب زمینی ها را به همراه پنیر پارمسان و خامه پوره کنید. برای مزه دار شدن، نمک و فلفل اضافه کنید.
3- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
4- پوره سیب زمینی را داخل ظرف سفالی یا پیرکس بریزید، روی آن پیاز و پنیر سوئیسی بریزید. آنها را تا زمانی داخل فر قرار دهید که پنیرها آب و سطح گراتین طلایی گردد.
5- این غذا را باید گرم سرو کنید.
منبع: فوت و فن / foodnetwork.com