طرز تهیه سالاد اسفناج و انار چگونه است؟
به گزارش شهر ورزش، اسفناج و انار سالادی خوش طعم، سرشار از مواد فصلی و مملو از آنتی اکسیدان های مفید برای بدن است. این سالاد یک دستور العمل عالی برای هر وعده غذایی یا رویدادی خاص است. سالاد اسفناج و انار را می توان در کنار غذاهای ایرانی و فرنگی که حاوی گوشت هستند، نوش جان کرد. اما لازم است قبل از هر کاری، طرز تهیه سالاد اسفناج و انار را یاد بگیرید تا بتوانید از مزایای این سالاد خوشمزه نهایت استفاده را ببرید.
مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج و انار
- 5 اونس آرگولا
- 8 تا 10 اسفناج
- 1 و ½سیب فوجی
- ½ پیاز قرمز
- 2 فنجان دانه انار
- ½ فنجان پنیر فتا
- ½ فنجان گردو
مواد لازم برای تهیه سس بالزامیک
- ¾ فنجان روغن زیتون
- ½ فنجان سرکه بالزامیک
- 2 قاشق چایخوری عسل
- نمک و فلفل
طرز تهیه سالاد اسفناج و انار
- زمان آماده سازی: 20 دقیقه
- زمان کل: 20 دقیقه
- وعده های غذایی: 10 نفر
- کالری: 260 کیلو
دستورالعمل ها تهیه سالاد اسفناج و انار
- روغن زیتون، سرکه بالزامیک، عسل، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچکی با هم ترکیب کنید و سپس آنها را هم بزنید تا خوب یکدست شوند.
- پیاز قرمز و سیب را خلال کنید.
- همه مواد را در یک کاسه بزرگی بچینید. سپس سس بالزامیک را بریزید و همه مواد را مخلوط کنید و سالاد را به صورت تازه نوش جان کنید.
ارزش غذایی سالاد اسفناج و انار
- کالری: 260 کیلو کالری
- کربوهیدرات: 17 گرم
- پروتئین: 3 گرم
- چربی: 20 گرم
- چربی اشباع شده: 3 گرم
- کلسترول: 6 میلی گرم
- سدیم: 132 میلی گرم
- پتاسیم: 312 میلی گرم
- فیبر: 2 گرم
- شکر: 13 گرم
- ویتامین سی: 5 میلی گرم
- کلسیم: 96 میلی گرم
- آهن: 1.3 میلی گرم
چه گوشتی را با سالاد اسفناج و انار سرو کنیم؟
از آنجایی که این سالاد بسیار سبک است، می توانیم آن را در کناب غذاهای گوشتی میل کنیم. گوشت مورد علاقه ما برای سرو با این سالاد، مرغ سوخاری است. اما می توانید سالاد اسفناج و رب انار را با گوشت گاو سرخ شده یا بوقلمون نیز سرو کنید. این سالاد همچنین با گوشت استیک نیز بسیار خوشمزه می گردد.
سالاد اسفناج و انار تا چه زمانی سالم می ماند؟
مانند هر سالاد دیگری، بهتر است سالاد اسفناج و انار را نیز در اسرع وقت نوش جان کنید. اما می توانید به جای مانده غذا را در یخچال بگذارید و روز بعد از آن لذت ببرید اما اسفناج دیگر ترد نخواهد بود. با یادگیری طرز تهیه سالاد اسفناج و انار این امکان را دارید تا در هر زمان که دوست داشتید، این سالاد درست کرده و نوش جان کنید.
فواید تغذیه ای سالاد اسفناج با انار
بعد از آموزش طرز تهیه سالاد اسفناج و انار، اکنون به سراغ مزایای این سالاد می رویم. انار و اسفناج دارای خواص ضد میکروبی، ضد التهابی و آنتی اکسیدانی هستند که می توان از آنها برای موارد زیر استفاده کرد:
1- سلامت پوست
پوست بزرگ ترین اندام ما و کانون توجه بسکمک از زنان است. رنگ قرمز انار، باعث تولید فلاونول آنتوسیانین می گردد که به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند. انار مملو از آنتی اکسیدان قوی مانند پونیکالاگین است. پونیکااژین ها به اسید الاژیک (یک اسید فنولیک)، متابولیزه می گردد تا از پوست ما در برابر آسیب هایی مانند زخم ها و قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش محافظت کنند. یک فنجان دانه انار و اسفناج، 30 درصد از ویتامین C مورد نیاز روزانه شما را تأمین می کند. ویتامین C به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل کرده و برای تشکیل کلاژن ضروری است.
2- سلامت قلب
سطح آنتی اکسیدانی بالای پانیکالاژین به کاهش التهاب و بیماری قلبی کمک خواهد کرد. فیتواسترول های انار و اسید پونیسیک اسفناج برای کاهش فشار خون و بهبود سطح کلسترول مفید هستند. اسید پونیسیک یک اسید چرب غیراشباع چندگانه است که سطح تری گلیسیرید و کلسترول خوب (HDL) را بهبود می بخشد. یک فنجان دانه انار، 12 درصد از نیاز روزانه شما به پتاسیم را تأمین می کند. پتاسیم برای عملکرد ماهیچه ها، به ویژه قلب حیاتی است.
3- مبارزه با سرطان
انار در سلول های سرطانی برای تشویق آپوپتوز (مرگ سلولی) و رشد آهسته سلولی مورد مطالعه قرار گرفته است. بیشترین سرطان مورد مطالعه، با بهبود، سرطان پروستات هنگام نوشیدن آب انار بود. آنها همچنین معتقدند دانه انار می تواند برای سرطان سینه نیز مفید باشد اما تحقیقات بیشتری در این زمینه نیاز است. آنتی اکسیدان های غنی به کاهش استرس اکسیداتیو کمک می کنند که این مهم سطح التهاب را کاهش می دهد.
التهاب مزمن ناشی از قرار گرفتن در معرض طولانی مدت عفونت ها، آلرژن ها، تشعشعات، مواد شیمیایی سمی، بیماری های خود ایمنی، بیماری های مزمن، چاقی، الکل، سیگار کشیدن، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد و دریافت آنتی اکسیدان های موجود در دانه انار و اسفناج بسیار مهم است.
4- سلامت استخوان
تحقیقات نشان داده اند که آنتوسیانین به کاهش آسیب غضروف و التهاب مفاصل کمک می کند که این مهم به جلوگیری از آرتریت منجر می گردد. انار افزایش تولید استخوان را از افزایش فعالیت استئوبلاست (مسئول تشکیل استخوان نو) و کاهش استئوکلاست (مسئول شکستن استخوان مسن) فراهم می کند. پوکی استخوان زمانی است که سطوح تشکیل استخوان کاهش می یابند، بنابراین فعالیت استئوبلاست باید بیشتر از فعالیت استئوکلاست باشد.
5- بهبود عفونت های باکتریایی
این مزیت سالاد اسفناج و انار به مصری ها برمی گردد که از این دو ماده برای عفونت استفاده می کردند. ترکیبات فیتوشیمیایی موجود در انار، فعالیت ضد میکروبی دارند. با افزودن آنتوسیانین ها و فلاونول ها، بیماری های باکتریایی (دهانی، روده، زخم ها، عفونت ها) و بیماری های ویروسی (هرپس، اچ آی وی) می توانند بهبود یابند. اسفناج فیبر پری بیوتیکی را تأمین می کند که باعث بهبود سلامت روده می گردد. انار همچنین باعث کاهش تجمع پلاک دندانی شده که خطر ابتلا به بیماری های دهان را کاهش می دهد.
کلام آخر
با یادگیری طرز تهیه سالاد اسفناج و انار این امکان را دارید تا از مواد مغذی و مزایای این سالاد برای بدن بهره مند شوید. در این سالاد همچنین می توانید از پیاز قرمز، گردو و پنیر فتای خامه ای نیز استفاده کنید. سرکه بالزامیک نیز نقش زیادی در ارائه طعم اصلی این سالاد دارد. این سس از 5 ماده آسان تشکیل شده است که در عرض پنج دقیقه آماده می گردد. توصیه می کنیم از سالاد اسفناج و انار در کنار غذاهای اصیل ایرانی استفاده کنید.
منبع: اسنپ مارکت