طرز تهیه کورتادو
به گزارش شهر ورزش، در دنیای قهوه های مختلفی که بر پایه اسپرسو تهیه می شوند مانند لاته، لاته ماکیاتو و کاپوچینو، قهوه های اسپانیایی مانند اسپرسو کورتادو دارند جایگاه خودشان را در دل قهوه دوستان پیدا می نمایند. البته این قهوه را در هر کافی شاپی پیدا نمی کنید اما جای نگرانی نیست. با دنبال کردن این دستور می توانید قهوه کورتادوی خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کورتادو
- اسپرسو دبل شات 60 سی سی
- شیر 1/6 لیوان
- سیروپ وانیلی 1/4 لیوان
طرز تهیه کورتادو
مرحله اول
ابتدا اسپرسوی دبل شات را تهیه کنید. برای آنکه اسپرسوی شما درست و اصولی باشد باید نکات مربوط به فوت و فن تهیه اسپرسو را بدانید.
مرحله دوم
مانند سایر نوشیدنی های گرم قهوه بر پایه اسپرسو، حالا باید شیر را روی حرارت میانه گذاشته و گرم کنید. سپس قبل از آنکه بجوشد، آن را در فرنچ پرس بریزید و با استفاده از اهرم دستگاه چند بار هم بزنید تا کف کند. تهیه فوم از شیر برای انواع قهوه نکات خاص خود را دارد.
مرحله سوم
در ماگی که برای تهیه کورتادو انتخاب نموده اید سیروپ وانیل را بریزید و با قهوه ترکیب کنید.
مرحله چهارم
کمتر از نصف اندازه اسپرسو، شیر داخل مخلوط قهوه و سیروپ بریزید و در خاتمه فوم شیر را اضافه کنید. اسپرسو کورتادو آماده است. نوش جان!
نکات لازم برای تهیه کورتادو
- با توجه به استفاده از دبل شات اسپرسو در تهیه اسپرسو کورتادو این قهوه بیشتر مناسب کسانی است که هوادار طعم قوی قهوه هستند و کافئین بیشتر در قهوه را دوست دارند.
- اگر دوست داشته باشید می توانید کورتادو را با سیروپ عسلی هم درست کنید. به این منظور 4/1 سیروپ عسل را تهیه کنید.